Caminul de batrani Casa Batiz - Hunedoara

Caminul de batrani Casa Batiz - Hunedoara

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Casa Batiz este acreditata in furnizarea de servicii sociale si ofera ingrijire rezidentiala pentru pacientii cu dementa si pentru persoanele varstnice, intr-o casa eleganta si spatioasa, incorporand numeroase caracteristici grijulii si practice. In confortul si socializarea de grup oferite la Casa Batiz CPV, cu ingrijire conceputa pentru a satisface nevoile d-voastra, nu va veti simti niciodata departe de casa, avand mereu grija sa va oferim nevoile individuale unice.
Detalii suplimentare
In plus fata de ingrijire si companie alaturi de ceilalti beneficiari/ pacienti, serviciile noastre de ingrijire la Casa Batiz CPV pot oferi asistenta de specialitate si ingrijire pentru afectiuni complexe, inclusiv dizabilitati fizice, Dementa, Alzheimer, boala Parkinson, AVC (accident vascular cerebral sau anevrism), precum si afectiuni neurologice, cum ar fi scleroza multipla si boala neurona motorie. De asemenea, avem echipe de ingrijire specializate in Ingrijirea la pat, acolo unde este nevoie.
514 vizualizari Hunedoara, Calan, 11 Jul, 15:35