Caminul de batrani Bunici Fericiti - Ilfov

Caminul de batrani Bunici Fericiti - Ilfov

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Bunici Fericiti nu este un camin de batrani obisnuit, suntem o familie si ne pasa cu adevarat de seniorii nostri! Suntem deschisi la orice doleante din partea acestora, principala noastra preocupare fiind sa le aducem un zambet sincer pe buze.
Bunici Fericiti doreste ca seniorii ce se cazeaza aici sa elimine sedentarismul din rutina zilnica si sa intreprinda diverse activitati recreative, sa socializeze si sa-si restabileasca echilibrul intre minte, trup si suflet.
Detalii suplimentare
Noi consideram ca alimentatia corecta, miscarea si socializarea imbunatatesc semnificativ calitatea vietii oamenilor. Iata de ce la « Bunici Fericiti » ne straduim sa combinam aceste 3 principii si sa le oferim seniorilor cazati la noi o experienta placuta, un stil de viata sanatos si activ si apartenenta la o comunitate frumoasa.
Caminul de batrani privat Bunici Fericiti este situat in Chitila, aproape de Centura Bucuresti si totusi departe de agitatia capitalei. Imobilul in care opereaza caminul este o constructie noua,  pe trei nivele, fiind o locatie primitoare si calduroasa, cu o atmosfera ce te duce cu gandul la acasa.
199 vizualizari Ilfov, Chitila, 11 Jul, 15:25