Camin Millennium - Camin de batrani privat

  • Categorie Camine de batrani
Bucuresti, 01 mar, 15:25

Descriere anunt

Camin Millennium - Camin de batrani privat

Caminul de batrani Millennium, va ofera servicii de cazare, ingrijire, asistenta si recuperare medicala pentru persoane varstnice, prin profesionisti: medici,asistente, infirmiere, kinetoterapeut; 0733.877.978; 0770.944.127

Detalii suplimentare

Caminul de batrani Millennium este un centru de ingrijire si tratament, supraveghere si recuperare medicala pentru persoane varstnice.

Locatia noua (deschisa in 2020) este amplasata in partea de nord a Bucurestiului (zona Baneasa/Gradina Zoologica) intr-un imobil dispunand de 12 camere de cazare (1,2,3,4 paturi), dotate cu mobilier nou, televizoare LCD si cablu tv, telefon, grupuri sanitare spatioase, moderne, bucatarie proprie utilata si dotata corespunzator respectand normele igienico-sanitare in vigoare.

Camerele de cazare sunt dotate cu mobilier modern, nou, adaptat necesitatilor pacientilor, iar fiecare rezident va avea posibilitatea sa isi personalizeze spatiul locativ in functie de nevoile si dorintele sale. Fiecare camera are balcon/terasa exterioara acoperita.

Intr-o atmosfera calda si prietenoasa persoanele varstnice pot socializa cu alte persoane asemenea lor sub stricta supraveghere a personalului de specialitate format din medic, asistente, infirmiere, kinetoterapeut, personal de servicii.

Oferim spatii de relaxare atat la interior, in camerele de zi, cat si la exterior intr-o curte generoasa (apx 2000 mp) amenajata cu zona de relaxare, zona barbeque, bancute, mese si scaune.

Toti angajatii nostri sunt atent selectionati, calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist pentru diverse afectiuni cum ar fi: dementa Alzheimer, stari post operatorii si/sau post traumatice, sechele post Acidente Vasculare Cerebrale etc.

Incurajam pastrarea legaturii cu familia si prietenii (vizite, convorbiri telefonice, internet), suntem deschisi la orice propunere si dorim sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru fiecare rezident in parte.

Caracteristici, dotari

Tip serviciu
Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice