Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Camin de batrani Davyan Residence - Bacau

Camin de batrani Davyan Residence - Bacau

Caracteristici
Camine de batrani
Descriere
Persoanele dragi din viata noastra merita toata ingrijirea si atentia in special atunci cand se regasesc intr-o etapa nu foarte placuta a vietii lor.
Ofera-le celor dragi tie un stil de viata sanatos, cu ingrijiri oferite de persoane calificate dar in acelasi timp sa aiba parte si de un mediu familiar, bunastare si posibilitatea de comunicare, atat cu persoane apropiata varstei lor cat si cu personal califica (psiholog, asistent social, terapeut ocupational).
Detalii suplimentare
Varsta a treia vine pentru multi dintre parintii si bunicii nostri cu multiple probleme de sanatate fizice sau psihice, pe care nu le putem preintampina, insa le putem remedia si le putem oferi celor dragi linistea si ingrijirea de care au nevoie.
Din pacate, viata in continua miscare pe care o traim majoritatea, nu ne permite sa le fim alaturi si sa ii ingrijim cum se cuvine. In special cand se confrunta cu boli fizice, psihice sau Alzheimer, bunicii nostri au nevoie de ingrijire permanenta, de ajutor in hranire, igiena, de asigurarea medicatiei necesare.
In aceste cazuri iti poate veni in ajutor Camin “DAVYAN RESIDENCE” , care ofera o gama larga de servicii pentru ca rezidentii sai sa se bucure de linistea, confortul si ingrijirea pe care o merita.
634 vizualizari Bacau, Bacau, 22 Nov, 10:00
Anunt inactiv