Camin de batrani Bunica Ecaterina

Vezi pagina: Camin Privat Bunica Ecaterina
Bucuresti, 16 oct, 15:01

Descriere anunt

Camin de batrani Bunica Ecaterina,

servicii cazare; servicii medicale 24/24, servicii medicale asigurate, nutritie personalizata; servicii speciale de ingrijire personala, consiliere psihologica;

Detalii suplimentare

Bunica Ecaterina este locul in care ne-am dorit ca seniorii nostri sa gaseasca linistea si sa fie inconjurati de oameni calzi, care sa le ofere respectul, iubirea si atentia pe care le merita pe deplin. De asemenea, personalul nostru este format din medici de specialitate si din asistenti medicali, care va ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Activitati recreative si sociale; Ingrijire medicala post-operatorie; Gama diversa de exercitii fizice; Traiul in comunitate si desfasurarea de activitati; Monitorizarea tratamentului medicamentos; Supravegherea activitatii de zi cu zi; Monitorizarea permanenta a nutritiei; Monitorizarea starii de sanatate.

Pe masura ce imbatranim, aceste activitati devin prea dificile sau prea scumpe pentru a le putea gestiona, cu succes, in continuare. Mai mult decat atat, specialistii au demonstrat ca rezidenta, intr-un camin de batrani, reduce simtitor nivelul de stres al varstnicului.

Caracteristici, dotari

Tip serviciu
Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!