299 Lei

Camera Foto Instant Polaroid PIC 300 rosu

Vezi pagina: CamereDigitale.ro
  • Aparate foto
  • Polaroid
  • Tip Altele
  • Nou
Bucuresti, 01 nov, 18:35

Descriere anunt

Camera Foto Instant Polaroid PIC 300 rosu

Polaroid PIC300 va permite sa realizati fotografiile dorite de catre dumneavoastra in doar cateva minute. Este versiunea moderna a camerei clasice Polaroid Instant intotdeauna pregatita pentru orice eveniment, pentru nunta ta, aniversare, zi de nastere sau alt eveniment important.

Camera imprima fotografii de marimea unei carti de vizita (46 cu 62mm), pe suport de hartie de 54 cu 86mm. Poate fi folosita si in calatorii , astfel incat sa puteti trimite prietenilor si familiei imagini proprii in cateva minute.

Filmul din aparat se deruleaza inapoi ca la un aparat de fotografiat de unica folosinta, astfel incat sa stiti cat de multe fotografii mai ramin inainte de a schimba filmul.

Atunci cand aparatul foto nu este utilizat timp de 5 minute de la pornire , toti consumatorii electrici se vor opri automat si aparatul foto intra intr-o stare de economisire a energiei.

Camera poate fi repornita prin apasarea pe butonul de declansare sau prin impingerea si tragerea sectiunii obiectivului.

PIC300, este disponibil in culoarea negru, albastru, violet sau rosu si patru setari cu scene pentru a va ajuta sa capturati fotografia perfecta in orice lumina cu blitz automat, auto ajustabila si un design placut la utilizare.

Acest aparat functioneaza cu film instantant Polaroid 300 si include o curea de mana si patru baterii AA.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!