Camera Foto Instant Polaroid PIC 300 rosu

299 RON
1 / 4

Camera Foto Instant Polaroid PIC 300 rosu

299 RON
Caracteristici
Aparate foto Polaroid Tip Altele Nou
Descriere
Polaroid PIC300 va permite sa realizati fotografiile dorite de catre dumneavoastra în doar câteva minute. Este versiunea moderna a camerei clasice Polaroid Instant intotdeauna pregatita pentru orice eveniment, pentru nunta ta, aniversare, zi de nastere sau alt eveniment important.
Camera imprima fotografii de marimea unei carti de vizita (46 cu 62mm), pe suport de hârtie de 54 cu 86mm. Poate fi folosita si in calatorii , astfel încât sa puteti trimite prietenilor si familiei imagini proprii în câteva minute.
Filmul din aparat se deruleaza înapoi ca la un aparat de fotografiat de unica folosinta, astfel încât sa stiti cât de multe fotografii mai ramin înainte de a schimba filmul.
Atunci când aparatul foto nu este utilizat timp de 5 minute de la pornire , toti consumatorii electrici se vor opri automat si aparatul foto intra într-o stare de economisire a energiei.
Camera poate fi repornita prin apasarea pe butonul de declansare sau prin împingerea si tragerea sectiunii obiectivului.
PIC300, este disponibil în culoarea negru, albastru, violet sau rosu si patru setari cu scene pentru a va ajuta sa capturati fotografia perfecta în orice lumina cu blitz automat, auto ajustabila si un design placut la utilizare.
Acest aparat functioneaza cu film instantant Polaroid 300 si include o curea de mâna si patru baterii AA.
Vezi mai multe detalii si cumpara
31 vizualizari Bucuresti ieri; 18:35