Calorifer elementi aluminiu FERROLI NEREOS

45 RON
1 / 2

Calorifer elementi aluminiu FERROLI NEREOS,

45 RON
Caracteristici
Termice Radiatoare Nou
Descriere
159,15 W, 681,5x80x100 mm, alb Calorifer aluminiu FERROLI NEREOS 700 HP

Caloriferul NEREOS este un calorifer realizat din aluminiu, turnat sub presiune.

Datorită măririi aripioarelor convectoare ce se alfă în legătură directă cu suprafețele în contact cu agentul termic, emisia termică convectivă a fost îmbunătățită.

Datorită aliajului de aluminiu special din care a fost realizat, care reduce timpul de atingere a perfomanței optime (aluminiu este un bun conductor termic).

De asemena, aluminiu este un metal rezistent la coroziune, și foarte ușor, montajul realizându-se rapid, datorită greutății sale reduse.

Rezistență la coroziunea a caloriferului NEREOS face că durata de viață să fie virtual nelimitată. Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C și trebuie să treacă de o dublă proba hidro-pneumatică de presiune, întâi individual și apoi în bloc. Radiatoarele sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii și celorlalte dimensiuni.

Racordurile sunt de 1", permițând legarea directă a robinetelor atât în sistemele clasice, cât și în cele monotub, eliminând necesitatea reductiilor și diminuând timpul necesar montajului.

Dimensiunile mai mici (posibile datorită performanțelor termice îmbunătățite) și linia sobră și elegantă conferă radiatoarelor NEREOS caracteristici de aspect și design care le permit să se integreze perfect în orice stil de amenajare a interiorului.

Vezi mai multe detalii si cumpara
49 vizualizari Cluj, Dej, 06 Iun. '24 (13:00)