44,66 Lei

Calorifer elementi aluminiu FERROLI NEREOS

Vezi pagina: CasaInstal.ro
  • Termice
  • Radiatoare
  • Nou
Dej, 15 sep, 13:00

Descriere anunt

Calorifer elementi aluminiu FERROLI NEREOS,

159,15 W, 681,5x80x100 mm, alb Calorifer aluminiu FERROLI NEREOS 700 HP

Caloriferul NEREOS este un calorifer realizat din aluminiu, turnat sub presiune.

Datorita maririi aripioarelor convectoare ce se alfa in legatura directa cu suprafetele in contact cu agentul termic, emisia termica convectiva a fost imbunatatita.

Datorita aliajului de aluminiu special din care a fost realizat, care reduce timpul de atingere a perfomantei optime (aluminiu este un bun conductor termic).

De asemena, aluminiu este un metal rezistent la coroziune, si foarte usor, montajul realizandu-se rapid, datorita greutatii sale reduse.

Rezistenta la coroziunea a caloriferului NEREOS face ca durata de viata sa fie virtual nelimitata. Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C si trebuie sa treaca de o dubla proba hidro-pneumatica de presiune, intai individual si apoi in bloc. Radiatoarele sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii si celorlalte dimensiuni.

Racordurile sunt de 1", permitand legarea directa a robinetelor atat in sistemele clasice, cat si in cele monotub, eliminand necesitatea reductiilor si diminuand timpul necesar montajului.

Dimensiunile mai mici (posibile datorita performantelor termice imbunatatite) si linia sobra si eleganta confera radiatoarelor NEREOS caracteristici de aspect si design care le permit sa se integreze perfect in orice stil de amenajare a interiorului.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!