184 Lei

Call of Duty WWII PS4

Vezi pagina: MultimediaStore.ro
  • Categorie Jocuri video, console
  • Tip Jocuri video
  • Marca Playstation
  • Nou

Descriere anunt

Call of Duty WWII PS4

Call of Duty: WWII este un shooter de razboi distribuit de Activision pentru PC, PS4 si Xbox One.

”NO SACRIFICE TOO GREAT”

Call of Duty revine la originile seriei prin Call of Duty: WWII – o experienta fascinanta care va redefini Al Doilea Razboi Mondial pentru o noua generatie de gameri.

Vei participa la faimoasa Operatiune Overlord (D-Day), vei lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei (de pe plajele Normandiei si pana la batalia din Padurea Hürtgen) si, in rolul unui tanar recrut, vei trai cele mai intense momente ale celui mai devastator razboi din istorie.

Cu o grafica exceptionala si o abordare clasica, in stilul first-person shooter bine cunoscut vechilor fani Call of Duty, vei avea parte de o experienta de joc viscerala si vei fi martorul enormitatii razboiului industrial si al adevaratei camaraderii intre soldatii care au schimbat cursul istoriei.

CAMPANIE DEFINITORIE WORLD WAR II

Participa la povestea unor adevarati frati de arme – oameni obisnuiti care lupta pentru apararea libertatii, intr-o lume amenintata de tiranie.

MULTIPLAYER „BOOTS ON THE GROUND”

Jocul multiplayer in Call of Duty: WWII te arunca in lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Jucatorii au la dispozitie noi modalitati de a interactiona si de a socializa cu prietenii lor si cu marea comunitate Call of Duty.

CO-OP

Modul de joc in cooperativ din Call of Duty: WWII ofera o poveste noua si originala. Vei juca alaturi de prieteni in aceasta experienta de joc care duce adrenalina la un nou nivel, cu momente tensionate si actiune exploziva.

Optiuni de joc: Co-op, Multiplayer Online, Single-player

Pentru multiplayer aveti nevoie de abonament Playstation Plus.