26 Lei

Calcidin 600mg 56 cpr + 14 cpr Cadou

Vezi pagina: PutereaPlantelor.ro
  • Categorie: Vitamine
Balotesti, 10 oct, 17:45

Descriere anunt

Calcidin 600mg 56 cpr + 14 cpr Cadou

Calcidin 600mg poate fi folosit de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.

Calcidin 600mg, Zdrovit, 56 cpr + 14 cpr Cadou

Calcidin 600mg - a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase. Pe langa doza semnificativa de calciu,

Calcidin mai contine si Vitamina D3 si Vitamina K.

Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, a sistemului osos si a dintilor.

Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Vitamina K contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina K este esentiala pentru utilizarea eficienta a calciului in organism ajutand la o distribuire corecta a calciului in organism.

Calcidin 600mg 56 cpr + 14 cpr Cadou - producator Zdrovit se recomanda pentru Osteoporoza si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro