Cadastru si Intabulare / Evaluare proprietati

100 €

Cadastru si Intabulare / Evaluare proprietati

100 €
Caracteristici
Cadastru, intabulari Geodezie, topografie
Descriere
Firma autorizata in domeniul cadastrului si evaluarii oferim servicii pentru:
- Cadastru la apartament
- Cadastru la teren
- Evaluare apartament
- Trasare limite de proprietate
- Topografie
Detalii suplimentare
Compania noastra s-a infiintat in anul 2008 si are sediul social in Municipul Bucuresti, in acel an domeniile de activitate Cadastru si Intabulare, Geodezie, Cartografie, Topografie, GNSS si GIS, aveau sa cunoasca un avant extraordinar.
Domeniul Cadastrului si Intabularii a fost popularizat in Romania, in special in Bucuresti si Ilfov la scara mare, odata cu dezvoltarea pietei imobiliare. Inceputul firmei noastre, pe piata din Bucuresti si Ilfov,a venit datorita raportului cerere oferta mare si a introdus o noua abordare a acestor servicii, asfel incat s-au combinat cu succes legaturile tehnice si juridice, tineretea, abilitatea si perspicacitatea in munca, cunostintele meseriei, aparatura performanta, fluxul rapid de executie-intocmire-urmarire a documentatiilor dispuse spre intabulare, rezultatul final regasindu-se in recomandarile beneficiarilor multumiti. Ca orice tanara companie, am acumulat noi experiente an de an, invatand din acestea, asfel incat calitatea pentru tipul de servicii prestate sa creasca pe zi ce trece. Tinand cont de faptul ca sfarsitul anului 2008 a adus "criza financiara", scaderi dramatice inregistrandu-se in randul sectoarelor economiei romanesti, piata imobiliara din Bucuresti a avut si ea de suferit, domeniul nostru de cadastru si intabulare fiind vizibil afectat de aceste urmari. Totusi, datorita calificarii inginerilor nostri , atat in management cat si in geodezie, profesionalismului si responsabilitatii, de care au dat dovada in activitatea desfasurata, compania noastra a avut o crestere progresiva a cifrei de afaceri si a dezvoltat un sistem de management performant prin diviziunea muncii,a achizitionat aparatura si software-uri noi si performante, impreuna cu personal calficat.
Suntem o echipa de profesionisti, condusa de ingineri autorizati in acest domeniu. La noi valorile conteaza si sunt primordiale, asadar,veti gasi intotdeauna respect, profesionalism, transparenta, responsabilitate iar serviciile de cadastru si intabulare, topografie, geodezie si GNSS pe care le prestam sunt de calitate inalta si la preturi corecte. Ne place sa ne tratam clientii in mod egal, fie ca este vorba despre o persoana fizica ori una juridica.
Prezentarea echipei
Raportandu-ne la nevoile clientilor nostri, am ales sa oferim intotdeauna consultanta de specialitate gratuita, promptitudine in executia lucrarilor de cadastru si intabulare. Detinem aparatura de ultima generatie cu precizii foarte bune, acuratetea masuratorilor fiind asfel garantata, calitatea masuratorilor topo-cadastrale, regasindu-se in rezultatele finale ale documentatiile de cadastru si intabulare.
Telul companiei
Fiecare client este important si fiecare client trebuie sa se simta important, iar pentru noi acest fapt conteaza. Invatam pe zi ce trece din experientele acumulate cu lucrarile de intabulare si facem posibila transpunerea celor invatate in fapte, asfel clientii nostri din Bucuresti si nu numai vor beneficia servicii de cadastru si intabulare de calitate.
Servicii oferite
Serviciile pe care le oferim acopera aria Municipiului Bucuresti si Ilfov, dar unele lucrari le putem desfasura si in afara razei Muncipiului Bucuresti. Cadastru.biz reprezinta compania de cadastru si intabulare a sectorului 6 din Bucuresti, dar ne desfasuram activitatea si in sectorul 1, 2, 3, 4 sau 5 si in Judetul Ilfov. Acoperim o larga gama de servicii de inginerie geodezica, printre care se numara topografia, geodezia, cadastrul sistemelor informationale specifice, dar si proiectarea asistata de calculator.
Ca proprietari, avem certitudinea ca odata intocmit cadastrul si intabularea, situatia tehnica si juridica a imobilului pe care il detinem este in regula? Raspunsul pare simplu, insa doar din punct de vedere juridic, deoarece odata intabulate actele de proprietate, intabularea devine opozabila fata de terti, adica in cazul unor litigii aveti castig de cauza. Ce se intampla cu partea tehnica a documentatiei si din ce cauza cadastrul devine orecum problematic? Ei bine, din experienta va spun ca situatia tehnica este relativa si sunt foarte multe variabile la mijloc. Este foarte posibil ca in urma masuratorilor, sa se constate mici suprapuneri sau mari suprapuneri cu cadastrele vecine, iar aceasta situatie da batai de cap persoanei fizice autorizate, proprietarului si inspectorului de cadastru. Legea reglementeaza aceste situatii, insa practica este cea de care ne lovim si incercam atat de tare sa o rezolvam. In practica exista marea probabilitate sa avem nevoie de semnatura unuia sau mai multor vecini, pe un Proces Verbal de Vecinatate, asfel relatia cu vecinii este foarte importanta si ofera aceasta siguranta a cadastrului si intabularii precum ca nici unul dintre ei nu ne va incalca limita de proprietate sau ne va da in judecata. Aceste suprapuneri cu cadastrele vecine se datoreaza masuratorilor topo-cadastrale efectuate eronat si ar trebui sa primeasca o oarecare clementa din partea tuturor celor implicati.
910 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul 23 15:40
Video