Cabinet veterinar Joyvet, Sector 3

1 / 2

Cabinet veterinar Joyvet, Sector 3

Caracteristici
Servicii
Categorie: Cabinet veterinar Farmacie veterinara
Descriere
O echipa de profesionisti pasionati ofera servicii veterinare de top,asigurand sanatatea si fericirea animalelor de companie.Oferim tot suportul, profesionalismul si energia noastra pentru a fi siguri ca atat prietenii necuvantatori cat si insotitorii primesc exact serviciile de care au nevoie la standarde Europene

Descoperiti Joyvet - Cabinet Veterinar Sector 3 dedicat prietenilor dvs. necuvantatori. JoyVet raspunde standardelor cele mai inalte de pe piata la ora actuala, atat din punct de vedere al pregatirii profesionale a medicilor, cat si al echipamentelor de ultima generatie cu Certificat de Inovatie.

Accesati www.joyvet.ro pentru lista completa de servicii.

Pentru ca un animal nu poate fi fericit daca nu este sanatos tun, te vom ghida pas cu pas cum sa iti ingrijesti cel mai bun prieten in fiecare etapa a vietii sale (de la nastere, la maturitate, la batranete).

Te vom sustine cu tratamente profilactice, cele mai bune diete si accesorii si sfaturi utile, iar atunci cand este cazul (desi ne dorim din tot sufletul sa nu fie nevoie) cu un diagnostic exact, tratamente corecte si interventii medicale de ultima generatie ce ii vor reda sanatatea si ii vor asigura cea mai rapida recuperare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
175 vizualizari Bucuresti, Sector 3, azi; 15:42