Cabinet Veterinar Dr. Gabriel Geogia

Cabinet Veterinar Dr. Gabriel Geogia

Caracteristici
Servicii
Categorie: Cabinet veterinar
Descriere
Bine ati venit la cabinetul unde toate labutele devin fericite! Dispunem de servicii de consultatii, chirurgie, anestezie si terapie intensiva, cosmetica felina si canina.
Echipa cu oameni dedicati animalutelor si problemelor acestora. Suntem pregatiti sa vindecam si sa alinam orice afectiune pe care sufletelul dumneavoastra patruped o poate avea. Medicii nostri sunt constant instruiti prin congrese si cursuri de educatie continua. Astfel, asiguram cea mai buna asistenta veterinara posibila.
Vezi mai multe detalii si cumpara
Detalii suplimentare
Servicii veterinare: Consultatii si consiliere comportamentala,analize de laborator (probe de sange, probe de fecale, probe cutanate).
Chirurgie: Sterilizari, operatii pe alte tesuturi moi(vezica urinara, intestin, stomac, splina, uter, suturi plagi, amputari membre) microscopie clinica.
Produse Excelente: Produsele medicamentoase folosite sunt la zi cu progresele farmaceutice si cuprind toate afectiunile comune animalelor de companie: afectiuni cutanate, digestive l, cardiace, osoase, de intretinere si crestere.
Cosmetica: Ofera servicii complete de spa ce satisfac nevoile oricarui patruped. Se pot croi pachete pentru orice buzunar. La noi animalele NU se tund cu anestezie generala!
21 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:25