Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20

Anunt inactiv

Cabinet Individual de Lichidare Firma prin Insolventa Monea Mihaela

Cabinet Individual de Lichidare Firma prin Insolventa Monea Mihaela

Caracteristici
Categorie Contabili Consultanta fiscala
Descriere
Cabinetul Individual de Lichidare Firma prin Insolventa Monea Mihaela este infiintat prin decizia de infiintare din 30.03.2007. Titularul Cabinetului, Dna. Monea Mihaela este practician in insolventa definitiv si compatibil, membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (U.N.P.I.R.), fiind inscris in Tabloul de Evidenta al U.N.P.I.R. la subsectiunea IB - numar matricol 1B0648

Lichidarea unei firme este realizata Practicienii in insolventa sunt persoanele fizice sau juridice care conduc procedurile de insolventa, de lichidare voluntara sau amiabila, precum si de prevenire a insolventei, inclusiv masurile de supraveghere financiara sau de administrare speciala a societatilor aflate in dificultate financiara.

Procedurile de insolventa in cazul unei lichidari de firma sunt derulate de o echipa de colaboratori, specializata in managementul de criza, care reuneste specialisti din diferite domenii de activitate: avocati, evaluatori, practicieni in insolventa, juristi si economisti, ce au calificarea, experienta si suportul tehnic necesare administrarii societatilor aflate in insolventa, indiferent de obiectul de activitate.
873 vizualizari Bucuresti 18 Sep 22 19:00
Anunt inactiv