Cabinet de avocatura Leon si Asociatii

Cabinet de avocatura Leon si Asociatii

Caracteristici
Categorie Avocati Drept administrativ Drept civil Drept comercial Drept fiscal Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii
Descriere
Cabinetul de avocatura Leon & asociatii, este infiintat in baza Legii 51/1995 modificata si republicata, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Cabinetul va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica. Indiferent de situatia dumneavoastra, contactarea biroului nostru va va asigura un raspuns prompt, onest si eficient.
Detalii suplimentare
Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.
Viziunea Cabinetului de avocatura Leon & asociatii, este de a fi structura profesionala de referinta in domeniul avocaturii traditionale si al serviciilor de consultanta legala, capabila sa satisfaca cele mai inalte exigente profesionale si de randament ale clientilor sai.
Implicarea reala a avocatilor nostri se manifesta prin promptitudinea reactiilor noastre, abordarea orientata spre solutii creative, spre rezolvarea problemelor, ca reflectare a pasiunii pe care fiecare dintre avocatii echipei o are pentru profesia de avocat.
116 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 16 Oct, 15:01