Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Categorie Avocati Drept administrativ Drept civil Drept comercial Drept fiscal Dreptul muncii

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in cauze de drept civil, comercial, dreptul muncii, contencios administrativ si fiscal, insolventa. Reprezint partile in instantele judecatoresti de orice...

Bucuresti, 10 Oct, 10:55
...
Categorie Avocati Drept comercial Drept fiscal

McGregor & Partners este o firma de avocatura de tip boutique, specializata pe tranzactii comerciale, formata din cinci parteneri care activeaza in partea de centru-sud/ centru-est a Europei, avand birouri...

Bucuresti, 10 Oct, 11:00

Anunt inactiv

Cabinet de Avocatura Ciprian Dinu

Cabinet de Avocatura Ciprian Dinu

Caracteristici
Categorie Avocati Drept penal
Descriere
Sunt avocat specializat in Dreptul Asigurarilor si aici puteti afla, fara niciun risc si cu un minimum de efort, ce trebuie sa faceti pentru a obtine despagubirile care vi se cuvin daca ati trecut printr-o situatie in care v-au fost afectate drepturile.
Detalii suplimentare
Pe scurt, daca ati suferit un accident rutier sau vi s-a produs un prejudiciu in timpul unui eveniment de trafic, daca ati fost victima unui caz de malpraxis sau cineva apropiat a fost vatamat sau a decedat din cauzele mentionate, trebuie sa stiti ca aveti dreptul la despagubiri morale sau materiale. Legea reglementeaza drepturile dumnevoastra, astfel ca o societate de asigurare sau, in cazul in care persoana vinovata nu are o asigurare, o entitate specializata, este obligata sa va ofere despagubiri.
Reglementarea prin lege nu este, insa, suficienta pentru ca dumneavoastra sa si obtineti, efectiv, drepturile: este necesar sa le cunoasteti si, in plus, sa apelati la un avocat specializat care sa se ocupe de toate demersurile necesare. Nu trebuie sa va temeti ca demersurile vor fi indelungi sau costisitoare, rolul nostru este sa va reprezentam interesele cu profesionalism si cat mai simplu si avantajos pentru dumneavoastra.
17 vizualizari 23 Sep, 10:05
Anunt inactiv