Cabinet de acupunctura - Centrul Shen de Medicina Orientala

Cabinet de acupunctura - Centrul Shen de Medicina Orientala

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Acupunctura
Descriere
Avem experienta de 20 de ani in acupunctura.
*Imbinam cu succes doua stiluri de acupunctura: stilul clasic de Medicina Traditionala Chineza si Stilul Constitutional al celor Cinci Elemente.
Detalii suplimentare
In timp ce primul stil se adreseaza in cea mai mare parte planului fizic al dezechilibrului, cel de-al doilea se concentreaza mai mult pe nivelul emotional, mental sau spiritual, fiind un stil intalnit mai rar, cu precadere in clinicile de elita din lume. In acest fel, tu poti beneficia de o evaluare si un tratament cu adevarat personalizat si complet, onorand intreaga ta fiinta, actionand acolo unde este nevoie pentru ca tu sa gasesti vindecarea de care ai nevoie.
* Terapeutii nostri cunosc si terapii aditionale, cum ar fi psihoterapia, nutritia, alte ramuri de matafizica chineza (Feng Shui, astrologie chineza-BaZi etc.) diverse tehnici si terapii vechi de mii de ani (cum ar fi cele samanice) sau contemporane (constelatii familiale, regresii, Reiki, terapie cranio-sacrala) si chiar de ultima ora (consiliere filosofica, dry-needling).
* Vei beneficia de doua opinii de specialitate in ceea ce priveste evaluarea starii sanatatii tale. Fiecare pacient nou este diagnosticat separat de doi terapeuti, iar tratamentul si evolutia lui sunt discutate si monitorizate (cu respectarea confidentialitatii) intr-un cerc saptamanal de supervizare si dezbatere. Toate acestea pentru ca tu sa primesti cel mai eficient tratament.
20 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 14:30