Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 14:55

Anunt inactiv

Buenasado SteakHouse - Restaurant

Buenasado SteakHouse - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Terasa : da
Descriere
Restaurantul Buenasado este o locatie contemporana versatila, situata in inima unui oras viu precum Bucurestiul. Iesim in evidenta prin mix-ul pe care il cream intre mancarea buna si atmosfera de lounge bar. Localizarea in incinta bazei sportive Pescariu ofera liniste pentru clientii nostrii si un aer urban, foarte cool ce se potriveste de minune pentru orice tip de eveniment. De la petreceri tematice, evenimente in familie si chiar seri cu muzica live.
Detalii suplimentare
Oferim o varietate de preparate si punem la dispozitie barul deschis pentru a ne asigura ca fiecare eveniment va fi un real succes. 
Numele de Buenasado reprezinta in traducere “gratar bun” unde “buen” este “bun” iar “asado” este “gratar”. Am pornit de la ideea de a construi un gratar in mijlocul terasei, unde le putem oferi clientilor nostri posibilitatea de a vedea cum se gatesc LIVE preparatele lor. Decorul impresionant imbie la relaxare si este ideal pentru petrecerea timpului alaturi de apropiati si de familie, in timp ce asteptati ca gratarul sa fie gata.
10 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct 22 15:00
Anunt inactiv