Budo Gym Club Kyokushin - Cursuri de Arte Martiale si autoaparare

Budo Gym Club Kyokushin - Cursuri de Arte Martiale si autoaparare

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive arte martiale initiere, performanta
Descriere
Grupe de incepatori si avansati: copii, femei si adulti
Vrei sa fii sanatos, puternic? Vrei sa-ti formezi un caracter puternic si frumos? Vrei sa faci fata provocarilor vietii si ale strazii? Vrei sa fii campion?Vino la BUDO GYM!
Detalii suplimentare
CINE SE POATE INSCRIE LA NOIAi intre 4 – 60 ani? Starea de sanatate iti permite sa practici arte martiale de contact? TE POTI INSCRIE ORICAND, FARA NICI UN EFORT SUPLIMENTAR!!! Vino si viziteaza-ne, asista/participa la unul dintre antrenamentele noastre si apoi, te asteptam cu drag sa faci parte din CLUBUL BUDO GYM!!
DE CE SA TE INSCRII LA CLUBUL NOSTRU?Fiindca antrenamentul de karate inseamna inainte de toate sanatate fizica si psihica!Fiindca stim cu totii ca „sportul modeleaza caractere”, iar artele martiale sunt una dintre cele mai eficiente metode de educare a tinerelor generatii!Fiindca la noi vei fi tratat cu respect!Fiindca vei beneficia de antrenamente personalizate, in functie de capacitatea ta!Fiindca prin antrenamentele noastre, iti vei dezvolta calitatile motrice si nu numai!Fiindca prin antrenamentele noastre vei castiga incredere in sine si echilibru interior!Fiindca alaturi de noi poti deveni campion!!FIINDCA PENTRU NOI, FIECARE MEMBRU AL CLUBULUI NOSTRU CONTEAZA!!
974 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Jul, 15:25