Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 15:25
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:40
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:15

Anunt inactiv

Bread & Spices - Restaurant pentru mic dejun si brunch

Bread & Spices - Restaurant pentru mic dejun si brunch

Caracteristici
Restaurante Catering: da
Descriere
Totul incepe de la dragostea pentru paine. Apoi continua cu o gama completa de arome pentru gustari chic si mese gustoase. Te asteptam sa descoperi produsele de brutarie si patiserie artizanala, cafeaua de specialitate si atmosfera buna.
Cuptoarele noastre merg ziua si noaptea pentru un singur lucru: sa-ti oferim cea mai buna varianta a painii pe care o savurezi la fiecare masa. Si asta e doar inceputul. Vino in salonul nostru si descopera zilnic prajituri delicioase si mancare pregatita cu dragoste.
Detalii suplimentare
Brutarie
Painea noastra este creata artizanal dupa propriile reguli, folosind traditii vechi frantuzesti si italienesti si ingrediente 100% bio.
Patiserie
Crestem in fiecare zi produse de patiserie pufoase si usoare ca fulgul. Incepe cu croissantul nostru cu unt, apoi lasa-ti imaginatia sa dicteze.
Cofetarie
Singura noastra specialitate care ne face sa ne simtim putin vinovati. Tot ce iese din cofetaria noastra este irezistibil pentru iubitorii de desert.
Breakfast & Lunch Daca nu esti pe fuga. Opreste-te si descopera meniul gourmet care variaza zilnic, cele mai bune ceaiuri sau o cafea fierbinte.
15 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct 22 15:00
Anunt inactiv