598 Lei

Bratara de picior argint Shakti, India

Vezi pagina: Metaphora.ro
  • Bratari
  • Material: argint
  • Nou
Bucuresti, 25 nov, 19:00

Descriere anunt

Bratara de picior argint Shakti, India

Material argint 925

Greutate 27,6 grame

Dimensiuni lungime totala 25 cm

grosime lantisor sarpe 2,2 mm

latime maxima 1,4 cm

DESCRIERE

Bratara de picior din argint 925 patinat, lucrata manual de artizani indieni. O bijuterie indiana prin excelenta, bratara de picior este si unul dintre cele mai sexy accesorii de vara, care pune minunat in valoare glezna. Deosebit de feminina, bratara de picior Shakti are o lucratura complexa – linia principala i-o da un lantisor de tip sarpe, cu sectiune rotunda, care este punctat la intervale regulate de mici decoratii si bilute, iar un alt model de lantisor, mai mobil si jucaus este prins ca o dantela de lantisorul sarpe si se aseaza pe picior absolut minunat. Jocul celor doua lantisoare, punctat de bilutele jucause ii dau bratarii de glezna Shakti un ritm si o eleganta aparte, tipic indiene.

Inchizatoarea este tipica pentru bratarile de picior indiene, are forma simbolului pentru infinit si este decorata cu o inimioara draguta. Capatul deschis al inchizatorii se strange bine dupa ce aceasta se pune pe picior si bratara poate fi purtata fara grija.

Bratara de picior este o bijuterie specific indiana, care in India se poarta doar in pereche, la ambele glezne. In ziua nuntii, in mod traditional, tanara mireasa primeste de la familia mirelui, pe langa alte bijuterii pereche, si un set de bratari de picior pe care le va purta mereu.