Bratara de picior argint Shakti, India

598 RON
1 / 4

Bratara de picior argint Shakti, India

598 RON
Caracteristici
Bratari Material: argint Nou
Descriere
Material argint 925
Greutate 27,6 grame
Dimensiuni lungime totală 25 cm
grosime lănțișor șarpe 2,2 mm
lățime maximă 1,4 cm
DESCRIERE
Brățară de picior din argint 925 patinat, lucrată manual de artizani indieni. O bijuterie indiană prin excelență, brățara de picior este și unul dintre cele mai sexy accesorii de vară, care pune minunat în valoare glezna. Deosebit de feminină, brățara de picior Shakti are o lucrătură complexă – linia principală i-o dă un lănțișor de tip șarpe, cu secțiune rotundă, care este punctat la intervale regulate de mici decorații și biluțe, iar un alt model de lănțișor, mai mobil și jucăuș este prins ca o dantelă de lănțișorul șarpe și se așează pe picior absolut minunat. Jocul celor două lănțișoare, punctat de biluțele jucăușe îi dau brățării de gleznă Shakti un ritm și o eleganță aparte, tipic indiene.

Închizătoarea este tipică pentru brățările de picior indiene, are forma simbolului pentru infinit și este decorată cu o inimioară drăguță. Capătul deschis al închizătorii se strânge bine după ce aceasta se pune pe picior și brățara poate fi purtată fără grijă.

Brățara de picior este o bijuterie specific indiană, care în India se poartă doar în pereche, la ambele glezne. În ziua nunții, în mod tradițional, tânăra mireasă primește de la familia mirelui, pe lângă alte bijuterii pereche, și un set de brățări de picior pe care le va purta mereu.
Vezi mai multe detalii si cumpara
30 vizualizari Bucuresti 13 Mai 19:00