Branduse botanical mix multicolor

13 RON
...

Branduse botanical mix multicolor

13 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Plantare si ingrijire Incepand cu luna septembrie si continuand pana in decembrie inclusiv, bulbii de Crocus vor putea fi plantati atat in gradini cat si in ghivece pentru decorul spatiilor interioare. Pentru plantarea bulbilor, alegeti locuri unde solul prezinta un bun drenaj, pentru o scurgere buna a apei, astfel incat aceasta sa nu permita stagnarea apei. In cazul in care nu dispuneti de astfel de conditii, sistemul de drenare se poate imbunatati prin adaugarea unui strat de nisip in groapa de plantare. Adaugarea unor ingrasaminte pe baza te turba, compost si gunoi de grajd, vor aduce foarte bune randamente in perioada de inflorire. Lumina naturala este o conditie necesara pentru a obtine flori intens colorate, acestea deschizandu-se larg, intr-un mod fascinant, in prezenta soarelui. Dupa plantare, bulbii de crocus se vor uda din belsug, radacinile dezvoltandu-se sanatos si viguros in perioada toamnei. In timpul perioadei de dezvoltare irigarea se va face de 1-2 ori pe saptamana.

Mixul de culori al florilor se potriveste perfect pentru decorul aranjamentelor florale, al spatiilor de interior sau exterior; bulbii acestui soi vor inflori rapid, producand inflorescente bogate, care vor avea un efect estetic mult mai impactant in cazul plantarii lor in mod grupat – 3-4 in aceeasi groapa; infloreste inca de la inceputul lunii februarie, fiind unul dintre primii vestitori ai primaverii, care aduce o pata de culoare, inconjurat de albul zapezii care sta sa se topeasca.

CARACTERISTICI Proprietatile soiului: Flori gigant Perioada de plantare: aug - noi Timp de inflorire: mar - apr iul - iul Inaltimea la maturitate: 15 cm Distanta de plantare: 7-10 cm Conditii de lumina: soare, semiumbra Rezistenta la frig: -24°C
1 pac - 15 buc 12.90 lei (0.86 lei/buc)
Vezi mai multe detalii si cumpara
118 vizualizari Bihor, Oradea, azi, 09:00