Boxa Bluetooth Google Home Mini Control

145 RON
...

Boxa Bluetooth Google Home Mini Control

145 RON
Caracteristici
Categorie Audio Tip Boxe Nou
Descriere
Google Home Mini este un dispozitiv compact si multifunctional. Il poti folosi pentru a asculta muzica dar in acelasi timp te poti bucura si de un asistent personal performant care iti va furniza stiri prognoza meteo sau iti va aminti de intalnirile programate.

Poti controla Google Home Mini fie prin intermediul comenzilor vocale fie prin atingerea suprafetei sale. Google este cel mai mare motor de cautare din lume iar Google Home Mini utilizeaza acest lucru pentru a raspunde prompt la orice comanda de a ta. Pentru instalare trebuie doar sa conectezi boxa la priza si sa o conectezi la smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei Google Home. Apoi trebuie doar sa spui "Ok Google" si sa intrebi orice doresti.

Google Home Mini poate fi utilizata si pentru a controla diverse gadget-uri din casa ta aceasta fiind compatibila cu Chromecast Nest si Philips Hue. Astfel poti controla cu ajutorul comenzilor vocale continutul de pe tv sau ajustarea luminozitatii. Este astfel un gadget performant si versatil.

In ceea ce priveste designul Google Home Mini are dimensiunea unei gogosi si are un aspect minimalist. Se potriveste cu succes in orice decor.
Vezi mai multe detalii si cumpara
504 vizualizari Constanta, 23 August, 01 Sep, 09:45