Blue Margarita - Restaurant cu specific mexican

Blue Margarita - Restaurant cu specific mexican

Caracteristici
Restaurante Specific: international Terasa : da Catering: da
Descriere
Mancaruri vegetariene, vegane si fara gluten
Blue Margarita, un restaurant si un concept de familie, cu care ne propunem doua lucruri. In primul rand, sa cream o atmosfera placuta si relaxata, la care sa va doriti sa veniti petru multe ocazii diferite. In al doilea rand, ne dorim sa deschidem drumul catre niste preparate culinare deosebite, noi pe piata din Romania, inspirate din cultura latino-americana si adaptate de bucatarul nostru pentru a fi pe gustul tuturor.
Detalii suplimentare
Si pentru ca ne dorim ca spatiul nostru sa faca pe oricine sa se simta binevenit, meniul este in asa fel construit incat sa puteti manca la noi indiferent de restrictiiile dietare. Toate aceste elemente, impreuna cu o serie de cocktailuri si bauturi la fel de speciale ca si mancarea, suntem siguri ca va vor face sa va simtiti ca acasa. 
Preparatele noastre sunt gatite din pasiunea pentru cultura culinara latino-americana, si combina 3 elemente extrem de importante: arome exotice, prospetime si culoare. Ne mandrim cu faptul ca toate preparatele noastre sunt facute in casa, de la zero (da, chiar si sosurile!!)
In familia Blue Margarita, veti auzi foarte des pe cineva spunand "Cand vine vorba de Margarita, trebuie sa fie aromate, colorate, si cat mai multe!" Dupa acest motto a creat managera noastra Lili meniul de bauturi, ispirandu-se din anii pe care i-a petrecut traind in Texas. Insa nicio reteta nu este niciodata suficient de buna, fara ingrediente proaspete si de calitate. Veniti sa incercati cocktailurile noastre, si veti intelege la ce ne referim!
9 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23 14:40