3.935 Lei

Blender profesional VM0127 BarBoss Advance

Vezi pagina: Bioportal.ro
  • Electrocasnice mici
  • Alte electrocasnice mici
  • Nou
Bucuresti, 08 nov, 10:50

Descriere anunt

Blender profesional VM0127 BarBoss Advance

rosu, 0.9L, Vitamix. BarBoss Advance ocupa un loc special in linia blenderelor profesionale Vita-Mix. Creat ca si The Professional Bartender’s Blender – BarBoss Advance de la Vita-Mix ofera intrerupere automata, puls control simplu de utilizat si un motor de mare sarcina proiectat sa deserveasca operatiunile unui bar. Pentru mai multe bauturi, intr-un timp minim – numai trei secunde este timpul necesar pentru a zdobi un recipient plin cu gheata! BarBoss Advance este ideal proiectat sa se potriveasca locatiilor cu volum mare, cu fiecare dintre cele 6 programe simplu de utilizat.

Fiecare program combina viteza corecta si timpul pentru a elimina aglomerare comenzilor, permitand operatorilor sa aibe stabilitate de la locatie la locatie si functie de bautura preparata. Ca si optiune, aveti la dispozitie un programator ce va permite BarBoss Advance, se creati bauturi unice. Datorita lamei pantetate din inox, aflata in interior si a Containerului XP, BarBoss Advance realizeaza cele mai fine bauturi combinate in cel mai scurt timp posibil cu un minim de efort, permitand barmanului sa fie mai atent cu clientii.

Profituri mari din meniul de bauturi sunt simplu de obtinut – adauga gheata si amesteca!

Fie ca pregatiti bauturi mixate,siropuri simple,sau piureuri pentru baze de cocktail, “BarBoss Advance” este un element esential pentru a obtine bauturi de cea mai buna calitate.

Design lnteligent

• Cu ajutorul celor 6 programe optimizate ,si a inchiderii automate veti obtine cele mai bune bauturi de fiecare data.

• Este eficient datorita butonului de pulse, care improspateaza bauturile.

• Cu ajutorul vasului Advance, puteti servi cu usurinta bauturile.Lama este durabila, costurile de intretinere fiind reduse.

• Motorul avansat este proiectat sa nu se supraincalzeasca in timp ce mixeaza ingrediente foarte dure, fiind foarte fiabil in timpul orelor de varf.

Putere: 750-850 W

Capacitate: 0.9 litri

Functii: Sistem automatic de oprire; Putere: 2 hp; Viteza: 1.500 pana la 22.500 rpm

Container din policarbonat cu capac ermetic si lama XP 6 setari programate din fabrica cu 3 stadii de ridicare si optional abilitatea de a programa bauturi personalizate, asigurand consistent de la locatie la locatie.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!