Blender profesional The Quiet One VM0149A

11.957 RON
1 / 1 ...

Blender profesional The Quiet One VM0149A

11.957 RON
Caracteristici
Electrocasnice mici Alte electrocasnice mici Nou
Descriere
On-Counter, Vitamix. Cel mai silentios blender comercial disponibil
The Quiet One este cel mai silentios blender Vita-Mix lansat in 2011, permitandu-va sa amestecati orice fel de consistent a bauturilor la atingerea unui buton. Este ideal in mediu de lucru ce necesita un nivel redus de zgomot, oferind un confort ridicat clientilor dumneavoastra.

Design Inteligent
• Pana la de 4 ori mai silentios decat celelalte blendere de pe piata, dispune de un nivel redus de vibratii, tehnologie care creeaza bauturi de calitate intr-o atmosfera mai placuta pentru client.
• Carcasa securizata magnetic, si izolata fonic usureaza curatarea si dezasamblarea benderului.Nu exista suruburi care sa deterioreze carcasa.
• Viteza variabila si intreruperea automata ofera flexibilitate in crearea unui numar infinit de retete. Este dotat cu 6 butoane, cu 34 optiuni de programare, oferind o mixare excelenta a preparatelor.
• Vasul Advance, faciliteaza servirea preparatelor, lama este durabila, ca si durata de viata, iar costurile de intretinere sunt scazute.
• Motorul puternic de 3 HP (2.25 Kw), cu sistem de aerisire, este silentios, fiabil si reduce timpul de preparare.

The Quiet One are 34 programe pentru amestec, optimizate pentru intensificarea performantei. Controlul puls pentru viteza de rotatie mica sau mare, adauga versatilitate pentru amestec in afara programelor, in timp ce Controlul Variabil are 93 de viteze disponibile pentru flexibilitate extrema. Aceste programe vor amesteca practic toate retetele de bauturi! Fiecare program combina viteza corecta si timpul pentru a elimina efortul inutil si poate fi personalizat in cazul bauturilor unice cu un simplu cip de programare.

Putere: 1300-1500 W
Dimensiuni On-Counter: 45,7 x 21,6 x 27,2 cm
Capacitate: 1.4 litri
Functii: Amortizor de sunet, durabil si usor de scos; 6 programe presetate; 34 de programe de amestecare; 2 viteze rapide tip impuls; Functie de auto oprire la ridicarea amortizorului de sunet; Putere: 3 hp; De 4 ori mai silentios decat orice blender de pe piata
Accesorii incluse: Container din policarbonat cu capac ermetic si lama XP
Viteza: 1.500 pana la 22.500 rpm
Vezi mai multe detalii si cumpara
553 vizualizari Bucuresti 01 Apr 10:55
Video