Bistro HB - Restaurant

Bistro HB - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Terasa : da Catering: da
Descriere
Local modern si de bun gust cu o echipa profesionista de bucatari si chelneri a caror dorinta zilnica este sa satisfaca si cele mai capricioase dorinte culinare.
Restaurant Bistro HB va ofera o gama foarte variata de specialitati culinare alcatuite din cele mai proaspete poduse si facute dupa cele mai bune retete.
In restaurantul nostru gasiti un meniu variat cu specific romanesc si specific italienesc iar dupa ce va veti infrupta cu bucatele nostre delicioase puteti servi cel mai bun capuccino din zona.
Detalii suplimentare
Fie ca doriti sa organizati un eveniment special, ori o masa organizata, noi va stam la dispozitie pentru rezervari in incinta locatiei noastre. Salonul special de petreceri va sta la dispozitie pentru petreceri, petreceri private, petreceri copii, pentreceri zile de nastere, petrecere onomastica, nunti, botezuri, evenimente speciale, petreceri firma, lansari(carte, disc...etc.), workshop-uri, team-building si altele. Va rugam contactati-ne in prealabil pentru a verifica capacitatea disponibila pentru evenimentul dorit. Va stam la dispozitie cu orice cerinte speciale aveti si venim in sprijinul dumneavoastra pentru ca evenimentul organizat sa fie unul de neuitat.
59 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 16 Oct, 15:01