Birou Traduceri Interpres

Birou Traduceri Interpres

Caracteristici
Categorie: Traducatori Economice Juridice Literare Tehnice Altele Apostilate Autorizate Legalizate Simple
Descriere
Birou Traduceri Interpres va ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat, apostile si servicii de consultanta. Colaboram numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei
Detalii suplimentare
Cu o experienta de 3 ani in spate, Biroul de Traduceri Interpres este un birou de traduceri ce nu a dezamagit niciun client in tot acest timp. Cartea noastra de vizita o reprezinta orice client din cele cateva mii pe care i-am servit cu traduceri profesionale, servicii de interpretariat si apostilarea documentelor. De la inceput am colaborat numai cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, am fost punctuali in relatia cu clientul si am avut preturi competitive pe care incercam constant sa le mentinem sub nivelul pietei, evitand cheltuieli ce se pot regasi in pretul final oferit clientului.

Echipa noastra s-a marit constant si cei care am fost de la inceput suntem si acum, fiind dovada cea mai buna ca toti am dat dovada de seriozitate atat in relatia cu clientul dar si intre noi.

Pana in acest moment toti clientii care au apelat la noi au ramas clienti fideli, evident suntem mandri de acest fapt si cu siguranta este punctul nostru forte.
64 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:10