Bicishop Extrem / Bicishop.ro - Service biciclete

Bicishop Extrem / Bicishop.ro - Service biciclete

Caracteristici
Biciclete
Descriere
MAGAZINUL SI ATELIERUL DE REPARATII BICICLETE bicishop.ro
bicishop.ro nu este doar un magazin online de biciclete.Desigur ca multor cunoscatori le este mai usor sa comande online biciclete sau accesorii pentru biciclete, dar nu ne adresam numai lor.Daca ai interes pentru acest domeniu viziteaza-ne la showroom-ul nostru unde vei gasi sprijinul necesar si unde expunem modele de biciclete curente si piese de biciclete cu un excelent raport calitate/pret.
 
ATELIER REPARATII BICICLETE bicishop.ro Ideal ar fi ca noi sa nu fi deschis acest atelier de reparatii biciclete, sa avem biciclete de vanzare care nu se strica cu garantie nelimitata.Din pacate indiferent de calitatea pieselor, la biciclete se mai si strica cate ceva fie din proasta utilizare fie din accidente sau de batranete:-) Si apoi mai sunt si clientii pasionati ce isi fac de lucru schimband cate una alta la biciclete. De aceea atelierul nostru va ofera lucrari complexe de mecanica si reparatii pentru biciclete.
Atelierul nostru este dotat cu scule profesionale de la Facom, Unior si Park Tool respectand clientul si bicicleta sa prin calitatea sculelor. Lista de tarife o gasiti la rubrica info sau Reparatii.
89 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:05