BeMindful Kids - Gradinita si cresa

BeMindful Kids - Gradinita si cresa

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Cresa Gradinita
Descriere
Suntem BeMindful Kids si aici copiii prind aripi ca sa poata crea ziua de maine, sa poata fi mentori inspiratori, viitori adulti cu stima de sine.
BeMindful Kids este un centru educational situat in partea de sud a Bucurestiului, in sectorul 4. Locatia este intr-o zona linistita de case imprejmuite de spatii verzi, aerul fiind astfel mai curat si benefic copiilor.
Detalii suplimentare
Grupele restranse cu numar mic de copii asigura acestora atentia pe care o merita si mai multe ocazii de a exersa cunostintele pana le deprind de placere. La noi sunt primiti copiii cu varste cuprinse intre 1,6 ani si 6 anisori.
BeMindful Kids este “o alternativa la gradinita”, unde adaptam activitatile in functie de copii. Acestea sunt gandite din perspectiva imbinarii metodei traditionale de invatare cu cele alternative, holistice. Activitatile urmaresc curriculum national pentru invatamantul prescolar dar adaptat in stil Reggio Emilia si Montessori, totul fiind aplicat prin joaca. Jocul in sine actioneaza cu o rapiditate de necrezut. Veti fi surprinsi cat de repede vor invata copiii lucruri cu care, poate, aveau mari dificultati pana atunci. Jocul cucereste copiii si nici nu isi dau seama cat de repede deprind cele mai importante notiuni.
Invatarea se face prin cantec, muzica, miscare, activitati atat in interior cat si in exterior, in curtea noastra frumos amenajata. Si iarna ne jucam afara si dezvoltam atat simturile cat si mintea sa functioneze corect. Invatarea se face de placere, copiii socializeaza, au bucuria de a deprinde noi aptitudini. Astfel, cresc implicarea si motivarea in randul tuturor intervalelor de varsta. La finalul tuturor lectiilor practice, fiecare copil este un castigator si cu incredere in sine.
10 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23; 15:05