Bec inteligent LED Wireless Homeflow B-5006

67 RON

Bec inteligent LED Wireless Homeflow B-5006,

67 RON
Caracteristici
Electrice Corpuri iluminat Nou
Descriere
B22, 9W (60W), 806lm, RGB, dimabil Aceste becuri LED inteligente functioneaza impreuna cu Amazon Alexa si Google Assistant.

Becul smart LED Homeflow B-5006 poate fi controlat cu ajutorul telefonului mobil prin aplicatia gratuita pentru IOS si Android Homeflow, sau cu comenzi vocale.

Din aplicatia Homeflow poti seta mai multe scenarii prestabilite, sau iti poti crea scenarii personalizate.

Homeflow B-5006 este dimabil, suporta schimbarea temperaturii culorii intre 2700K - 6500K, are un flux luminos de 806 lm, consumand 9W.

Compatibil cu toate corpurile de iluminat ce au soclu / dulie B22.

Poti crea diverse scene de functionare in functie de intervalul orar si conditiile la care doresti sa porneasca sau sa se opreasca becul.
De exemplu, poti seta ca lampa sa se aprinda automat in fiecare dimineata la ora 7:00 pentru a te trezi mai usor sau poti crea o scena specifica vizionarii filmelor, astfel incat lampa sa lumineze la un procental de 10% pentru a crea ambientul perfect vizionarii filmelor.


Poti monitoriza cu usurinta statusul becurilor HomeFlow si le poti controla direct de pe smartphone-ul tau, prin intermediul aplicatiei mobile.


Cu ajutorul noului bec inteligent de la HomeFlow poti beneficia de functii multiple precum inchiderea / aprinderea becului direct de pe aplicatia mobila sau setarea nivelului de luminozitate.
Vezi mai multe detalii si cumpara
136 vizualizari Bucuresti 27 Mar 19:15