Beauty hair color Vopsea de par ciocolatiu inchis

49 RON
...

Beauty hair color Vopsea de par ciocolatiu inchis

49 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire par
Descriere
4.7 Aceasta vopsea a fost formulata cu extracte vegetale pentru a oferi un proces ultra-delicat de colorarare a parului, potrivit pentru toate tipurile de par si de scalp.

BEAUTY HAIR COLOR este delicata si poate fi folosita si pe scalpul sensibil.

Cu ajutorul bio-tehnologiei, Laboratoarele ERIC FAVRE® va ofera un produs cu eficacitate superioara si o ingrijire delicata. Crema coloranta, datorita sistemului exclusiv CRODAFOS HCE®, elibereaza micro-pigmentii pentru colorarea parului. Protocolul de ingrijire, imbogatit cu provitamine extrase din bumbac protejeaza si intensifica culoarea pentru o perioada de 4 saptamani.

Textura onctuoasa a cremei BEAUTY HAIR COLOR este placuta si usor de folosit. Pentru colorare este suficient sa o distribuiti uniform pe toata lungimea firului de par.

Beneficii BEAUTY HAIR COLOR:

– Fara parabeni

– Fara resorcinol

– Fara silicon

– Fara amoniac

– Sistem de colorare cu micro-pigmenti naturali

– Acopera 100% firele albe

– Rezistenta de pana la 4 saptamani

Fiecare cutie de vopsea BEAUTY HAIR COLOR contine:

– 1 tub crema coloranta (40 ml)

– 1 flacon fixator de culoare (60ml)

– 1 sampon fixator de culoare (15 ml)

– 1 masca regeneranta (15 ml)

– 1 spray ser restructurant (30 ml)

– 1 pereche manusi

– 1 prospect.

*Imbogatit cu provitamina B5, serul regenereaza parul si il hidrateaza. Actionand ca un scut impotriva agresiunilor externe, fortifica firul de par si il protejeaza pana la urmatoarea vopsire. Prin continutul sau in keratina, acest tratament reduce incarcarea electrostatica, faciliteaza coafarea si da parului tau putere si volum. Pur si simplu pulverizati serul pe lungimea firului de par, dupa fiecare samponare pentru a recastiga vitalitatea parului. Spray-ul continut in fiecare cutie de vopsea asigura o ingrijire delicata pana la urmatoarea vopsire.
Vezi mai multe detalii si cumpara
260 vizualizari Bucuresti 20 Sep, 15:20