18 Lei

BB5 Ingrasamant Foliar

Vezi pagina: AgroPataki

Descriere anunt

BB5 Ingrasamant Foliar

Detalii produs:

Produsul BB5 datorita continutului de azot (N) si fosfor (P) este un ingrasamant foliar.

BB5 inbunatateste proprietatile de umectare ale solutiei de stropit, mareste aderenta si usureaza penetrarea substantei active in tesuturi. In acest fel creste, eficacitatea si viteza de actiune a pesticidelor.

BB5 reduce automat tensiunea de suprafata a apei din amestecul de pulverizat, oferind o mai buna acoperire si prin urmare o eficacitate mai buna.

Corecteaza pHul solutiei de stopit. Contine un indicator de aciditate unic, care ajuta la prepararea corecta a solutiei de stropit.

Avantajele:

Functioneaza ca ingrasamant foliar

Corecteaza pH­ul solutiei

Indicator de pH

Adjuvant

Stimuleaza absorbtia pesticidelor

Prepararea solutiei de stropit:

Se umple rezervorul masinii de stropit 2/3 cu apa, se adauga produsul BB5 pana cand culoarea solutiei devine portocalie,roz, dupa care se adauga pesticidele si restul de apa. Incorporarea unui indicator de culoare unic in BB5 face usor pentru a vedea odata ce a fost obtinut in intervalul optim de pH.

Adaugarea de BB5 la rezervorul de pulverizare va acidifica apa care se va transforma intr­o culoare roz,rosu odata ce se ajunge la intervalul optim de pH de aproximativ pH 4.5­5.0.

Pentru mai multe informatii referitor la produse ne puteti contacta prin e-mail sau la numerele de telefon intre orele 8-16:

- 0737526982

- 0742115401

- 0361-412472

*Produse valabile in limita stocului disponibil!