Baterie CookingAid Spring Square

830 RON

Baterie CookingAid Spring Square

830 RON
Descriere
cu furtun dus retractabil/ extractibil si cap LED termostat. Bateria de chiuveta CookingAid Spring Square este o baterie profesionala de o calitate exceptionala si este prevazuta cu furtun dus si cap retractabil / extractibil si cap LED termostat.

Este un model de lux, capul LED termostat luminand in 3 culori distincte, in functie de temperatura apei: verde/albastru/rosu. Finisaj: INOX periat.
Senzorul din capul LED termostat detecteaza temperatura apei si lumineaza jetul de apa in consecinta: verde pentru apa rece pana in 31 grade Celsius, albastru pentru apa calduta intre 32 si 43 grade Celsius, si rosu pentru apa fierbinte, intre 44 si 50 grade Celsius.

Capul LED nu necesita baterii si functioneaza pe principiul dinamului: apa trece cu presiune prin niste fante in forma de spirala si, la o presiune medie de peste 0.8 bari, pune in functiune un mic LED care lumineaza exact ca si in poza.

De asemenea, apa vine cu o presiune sporita prin acest cap LED in forma de clopotel, datorita gaurilor mai rare din filtrul capului LED, ceea ce va reduce si consumul de apa in timp si totodata va ajuta si la o spalare mai eficienta a vaselor, prin presiunea sporita.

Bateria este potrivita pentru oricare dintre chiuvetele CookingAid Luxury Series pe care le gasiti pe site-ul nostru. Daca ati ales o chiuveta de la un alt producator, cu o gaura pentru baterie standard de 35mm, bateria CookingAid prezentata aici este o alegere potrivita.

Accesoriile pentru instalare, cum sunt furtunurile de alimentare si contragreutatea pentru dus, sunt incluse.
Sistemul de prindere pe chiuveta sau direct pe blat este foarte ingenios si usor de folosit, cu piulita debitata/crestata pentru instalare usoara, spre deosebire de alte baterii de pe piata pentru chiuveta de bucatarie. Pozele sunt ale bateriei de bucatarie de vanzare descrisa aici, prezentata pe mai multe tipuri de chiuveta.

Finisajul bateriei este tip inox periat. Chiuveta nu este inclusa. Inaltimea totala a bateriei este de 36.50cm iar latimea latimea din spate pana la capul LED este de 26cm. Inaltimea de la baza pana la varful capului LED este de 20cm. Baza si manerul bateriei sunt model Neo, patrate. Furtunul dus retractabil se poate extinde pana la aproximativ 60cm de capul LED bateriei.
Pentru cei interesati mai avem un model similar de baterie cu cap LED dar cu baza si manerul rotunjit.

Vezi mai multe detalii si cumpara
49 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 02 Iul. '24 (20:24)