Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Barbat 39 de ani,caut o fata pt. relatie serioasa

...

Barbat 39 de ani,caut o fata pt. relatie serioasa

Caracteristici
Barbat Casatorie 39 ani Taur Par saten 176 cm Ochi caprui 85 kg Hobby-uri, pasiuni: animale, calatorii, culinar, film, muzica, pescuit
Descriere
Barbat de 39 de ani,176 cm, 85 kg, necasatorit, fara obligatii, doresc sa cunosc o fata serioasa, fara obligatii pentru o relatie serioasa in vederea casatoriei. Rog seriozitate.
Detalii suplimentare
Barbat de 39 de ani, 1.76/85 kg, nu fumez (foarte rar consum o bautura), fara obligatii, necasatorit , serios, cu serviciu stabil, calm, linistit, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita, sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si respect reciproc. Dar eu incerc, poate mai exista si femei serioase cu capul pe umerii. Doar sa-ti doresti cu adevarat sa-ti cladesti o familie. Caut o fata de varsta apropiata, harnica, gospodina, modesta, sufletista, sincera, romantica, generoasa, tandra, fara obligatii, fara vicii. Tu poti fi din Bucuresti sau din imprejurimii. Pot sa fiu contactat la numarul de telefon 0772152580 prin apel sau sms de prezentare. Nu raspund la numere private (nu insistati). Nu accept concubinaj sau aventura si relatiile la distanta. Exclus persoanele negativistele, materialiste, arogantele, neserioase, prefacutele, persoanele care nu se tin de cuvant si cele care nu stiu ce vor de la viata. ROG SERIOZITATE MAXIMA.
324 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 02 Jun, 12:20
Anunt inactiv