Baletul WOW Dance - dansatori profesionisti evenimente

Baletul WOW Dance - dansatori profesionisti evenimente

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
BALETUL WOW DANCE: DANSATORII PROFESIONISTI AI TRUPEI DE BALET WOW DANCE SUNT PREGATITI SI ALESI PENTRU EVENIMENTELE SPECIALE DIN VIATA DUMNEAVOASTRA.
Detalii suplimentare
Absolventi ai Liceului de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti si ai unor cursuri de specialitate, studenti la facultati de profil unde au studiat si au aprofundat baletul clasic pana la stilul de dans modern, membrii Trupei WOW DANCEA au o experienta bogata in domeniu. Sunt angajati si colaboratori ai unor trupe importante de dans si balet ce activeaza la unele dintre cele mai importante Institutii Culturale din Bucuresti si din tara.
 
Acestia au evoluat pe importante scene din Bucuresti, din tara, dar si din strainatate (SUA - pe Broadway, Canada, Coreea de Sud, China, Republica Dominicana, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Germania, Israel, India, Sri-Lanka, Cehia, Frana, Italia, Tunisia, Kuwait, Rusia, Spania, Croatia, Austria, Bulgaria si Turcia), obtinand premii si trofee importante, dar si aprecierea unanima a publicului spectator.
 
Iata doar cateva atu-uri ale membrilor Trupei WOW DANCE care doresc sa va incante cu momente artistice unice, de neuitat, dar si sa impartasasca impreuna cu dumneavoastra bucuria de a va purta in pasi de dans in minunata lume a dansului.
 
Trupa de Balet WOW Dance va face ca evenimentul dumneavoastra sa se bucure de cele mai inalte aprecieri in randul invitatilor, devenind astfel un eveniment de referinta, de neuitat.
 
Trupa de Balet WOW Dance va poate prezenta cu ajutorul dansatorilor profesionisti pe care ii are in component, momente coregrafice create special pentru evenimentul Dumneavoastra (nunta, botez, aniversari, petreceri private, evenimente speciale, petreceri corporate sau lansari), dar poate foarte bine sa raspunda si cerintelor dumneavoastra, ale sarbatoritilor sau ale invitatilor pregatind special si coregrafii in functie de tematica petrecerii sau a evenimentului.
 
Cu o abordare larga si variata a stilurilor de dans, Baletul WOW Dance aduce pe ring-ul evenimentului dumneavoastra coregrafii deosebite, cu momente artistice de dans, costume specifice fiecarui stil abordat, dar si reprize de dans alaturi de publicul invitat.
 
Dansatorii profesionisti care alcatuiesc Trupa WOW DANCE vor asigura culoarea si savoarea evenimentului si vor aduce zambete si voie buna, alaturi de momente si amintiri de neuitat.
 
Baletul WOW Dance, alcatuit din trei sau mai multe perechi de dansatori, poate avea mai multe interventii pe toata durata evenimentului cu momente coregrafice diferite, membrii acesteia pot invita publicul la dans pe melodii antrenante si pot asigura antrenul si buna dispozitie a unui eveniment WOW!
 
 
Pentru mai multe detalii intrati pe www.wowdance.ro
178 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:25