Baby Spa - Educatie acvatica pentru copii

Baby Spa - Educatie acvatica pentru copii

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive inot
Descriere
Baby Spa reprezinta un proiect complex si complet de educatie acvatica pentru bebelusi si copiii mari, participand la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a celor mici prin programe special create si adaptate pe grupe de varsta.
Detalii suplimentare
Inotul reprezinta o activitate pe care o dobandim nativ, copiii stiind sa inoate inca de la nastere. Ei isi tin instinctiv respiratia si executa miscari cu bratele si picioarele pentru a se mentine la suprafata. Iata de ce educatia acvatica poate reprezenta primul si cel mai potrivit sport pentru copilul tau, hidroterapia si inotul fiind recomandate atat bebelusilor de numai cateva luni, cat si copiilor mari. 
Sub o permanenta indrumare a instructorilor nostri cu o experienta vasta in domeniul programelor de inot si al gimnasticii acvatice prenatale, cei mici se bucura de joaca in apa, invata sa inoate si isi imbunatatesc sanatatea.
Inotul este pentru toti copiiiDezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor este cel mai important obiectiv Baby Spa, iar programele  de activitati sunt concepute si adaptate pentru fiecare categorie de varsta, de la bebelusul de numai cateva zile si pana la copilul de 10 ani. In functie de varsta, modul de invatare si achizitiile celor mici sunt diferite, tocmai de aceea Baby Spa a conceput programe speciale de dezvoltare si educatie acvatica destinate fiecarei grupe de varsta:
Bebelusi cu varsta pana la 4 luni: sedintele cuprind masaj, gimnastica si hidroterapie. Masajul si gimnastica stimuleaza circulatia sanguina si totodata contribuie la o buna dezvoltare a musculaturii bebelusului. Hidroterapia reprezinta o adevarata distractie, iar cel mic invata contactul cu apa, astfel incat dupa varsta de 4 luni sa fie pregatit pentru a intra in bazin. Pentru micutul tau punem la dispozitie proiecte in care oferim servicii chiar la domiciliul clientului, existand situatii cand aceasta varianta este cea mai potrivita pentru bebe. Sedintele dureaza, in medie, 45 de minute.Copii cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani: programele se desfasoara in bazinul de inot si cuprind elemente de joaca si elemnte didactice astfel incat cel mic sa fie stimulat in a desfasura miscari complexe in apa. Inotul se invata prin joaca, iar copilul devine autonom si capata incredere in sine. Sedintele se pot desfasura atat individual, cat si in grup de cel mult 10 copii, stimuland astfel socializarea si spiritul de echipa.Copii cu varste peste 4 ani: sedintele dureaza 60 de minute, iar programele vizeaza insusirea tehnicilor de inot pentru stilurile craul si spate. De multe ori detaliile fac diferenta in ceea ce priveste siguranta si confortul atat al copiilor, cat si al parintilor. Tocmai de aceea Centrele Baby Spa sunt special create astfel incat vestiarele sa fie accesibile atat copiilor, cat si parintilor ori mamelor cu bebelusi, punandu-se totodata la dispozitie servicii de Kinetoterapie, masaj, precum si sali de aclimatizare a micutilor dupa terminarea sedintelor in bazin, astfel incat sa fie protejati in privinta sanatatii atunci cand parasesc centrul nostru si ies in aer liber.
Beneficiile hidroterapiei si ale inotului pentru copiiEducatia acvatica aduce numeroase beneficii pentru sanatatea si starea psiho-emotionala a copiilor, printre acestea cele mai importante fiind:
Cresterea increderii in sine si a capacitatii de autocontrol al corpului;Dezvoltare armonioasa, cresterea tonusului muscular si a abilitatilor motrice;Dezvoltarea spiritului de echipa si a calitatilor de socializare;Imbunatatirea managementului emotional;Cresterea imunitatii organismului si a performantelor sistemului cardiovascular;Imbunatatirea functiilor de invatare si acumulare de informatii si experiente noi;Cresterea capacitatii de concentrare si imbunatatirea managementului fricii;Normalizarea greutatii;Numeroase beneficii medicale prin personalizarea programelor si abordarea serviciilor de masaj si kinetoterapie. Un plus pentru copii, parinti si femei insarcinateLa Baby Spa parintii nu se plictisesc, astfel ca am pregatit servicii dedicate relaxarii si infrumusetarii, precum si un meniu delicios la restaurantul nostru. Femeile insarcinate beneficiaza de asemenea de programe dedicate realizate sub indrumarea instructorilor nostri specializati in gimnastica acvatica prenatala, astfel incat viitoarea mamica sa se bucure de miscare in apa si de toate beneficiile pe care aceasta i le aduce. 
Atunci cand nu inoata, copiii se pot aduna la Baby Spa in locurile de joaca premium amenajate pentru acestia, unde personalul specializat ii ghideaza in activitati distractive si educative. Un alt motiv de bucurie la Baby Spa pentru cei mici, dar si pentru parinti, il reprezinta spatiul dedicat petrecerilor, onomasticilor sau evenimentelor cu specific.
13 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul 23; 14:45