100 €

Avocati specializati in retrocedari si revendicari

  • Categorie Avocati
  • Drept administrativ
  • Drept civil
  • Drept comercial
  • Drept fiscal
  • Drept penal
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii
Bucuresti, 07 dec, 14:52

Descriere anunt

Avocati specializati in retrocedari si revendicari

Avocati cu experienta in retrocedari, despagubiri si revendicari de terenuri, case si apartamente, va stam la dispozitie in rezolvarea dosarelor care se afla in lucru, la ANRP sau la Primarie.

Detalii suplimentare

Oferim asistenta in special victimelor Holocaustului si nu numai.

Daca antecesorii dvs, respectiv parinti, bunici sau rude, au avut terenuri sau imobile (case, apartamente) ce au fost preluate abuziv de fostul regim comunist, contactati-ne chiar acum pentru a va ajuta sa le recuperati de la statul Roman! Suntem specializati in retrocedari/revendicari legal, rapid si simplu.

Suntem specializati in retrocedari, revendicari si despagubiri pe Legea 10/2001 , Legea 165/2013 , Legea 18/1991 , Legea 1/2000 , Legea 247/2005 iar experienta noastra de peste 20 de ani in acest domeniu, ne recomanda ca fiind profesionisti.

PRELUAM DOSARE DIN TOATA TARA INCLUSIV BASARABIA SI CADRILATER.

Experienta noastra ca si consilieri juridici in Primaria Capitalei ne-a ajutat sa rezolvam cazuri imposibile, avand legea de partea noastra.

Daca aveti un dosar de retrocedare de foarte multa vreme la primaria din orasul dvs, la PMB, ANRP, AAAS(AVAS) si doriti solutionarea sa in cel mai legal si rapid mod, va rugam sa ne contactati. Nu mai pierdeti timp, pentru ca aveti o perioada limitata in care puteti obliga institutiile statului sa va despagubeasca si cu cat asteptati mai mult ca ei sa va rezolve dosarul, sansele dvs de a mai primi despagubirile sunt aproape egale cu 0. Nu mai asteptati si contactati-ne chiar acum pentru a nu va pierde dreptul la despagubiri!

TELEFON : 0725 196 196 // 0737 890 051 // LV-LAWYERS

Adresa : Grigore Cobalcescu nr.38 (Zona Cismigiu)

De ce sa apelati la un expert in retrocedari, revendicari si despagubiri?

Pentru ca noi cunoastem atat LEGEA, cat si toate etapele necesare solutionarii dosarelor dvs. in mod legal si rapid. De asemenea, noi cunoastem exact care sunt actele de care aveti nevoie si de unde sa le procuram in cazul in care acestea va lipsesc.

Exista foarte multe cazuri de mostenitori care si-au pierdut dreptul de a mai primi despagubiri de la Statul Roman, pentru faptul ca au refuzat ajutorul unui avocat specializat in retrocedari sau au apelat la persoane care nu aveau experienta si nu cunosteau legile din materia retrocedarilor, legi care se schimba de la an la an!

Oferim de asemenea, urmatoarele servicii :

- Solutionare dosare PMB , ANRP , AAAS (AVAS)

- Cumparam dosare in stadiul actual

- Cumparam decizii de compensare

- Va ajutam sa primiti despagubiri in natura (terenuri de la Primarie)

- Va ajutam sa primiti despagubiri banesti

- Solutionam dosare de despagubiri prin puncte de compensare ANRP

- Valorificare puncte ANRP (vanzare si incasare bani in 24h)

TELEFON : 0725 196 196 // 0737 890 051 // LV-LAWYERS

Adresa : Grigore Cobalcescu nr.38 (Zona Cismigiu)

Acceptam dosare din orice oras.