Avatar Lounge & Ballroom

Vezi pagina: Avatar Lounge & Ballroom
Bragadiru, 10 oct, 07:35

Descriere anunt

Avatar Lounge & Ballroom

Cu o suprafata totala de 400 mp si cu o capacitate maxima de 300 de locuri la mese, salonul restaurantului ofera un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodata, de clasa. Locatia este spatiul in care stilul, luxul, rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.

Detalii suplimentare

Salonul raspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste care incununeaza cu succes petrecerea visata de multi dintre dumneavostra. Ne bazam pe calitatea serviciilor oferite, pe atentia pe care o acordam chiar si celor mai mici detalii iar atitudinea fata de clientii nostrii reflecta importanta si valoarea oferita fiecarui eveniment in parte pe care il punem la punct cu foarte mare drag si raspundere ca si cand am organiza propria petrecere plina de fast, culoare si rafinament.

Daca sunteti in cautarea unui loc cu adevarat special care sa gaduiasca petrecerea mult visata, intr-un cadru modern compus din elemente speciale si cochete, va asteptam sa ne contactati pentru a pune la cale evenimentul dorit. In functie de preferinte, petrecerile se pot organiza pe timpul zilei sau seara, intr-o atmosfera festiva sau intima in salonul nostru conceput special pentru evenimente fastuoase si spectaculoase.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!