Atlas Elevators instalare, reparare, intretinere ascensoare

Atlas Elevators instalare, reparare, intretinere ascensoare

Caracteristici
Ascensoare, scari rulante
Descriere
In cadrul Atlas Elevators suntem specializati in instalarea, repararea, modernizarea si intretinerea tuturor tipurilor de ascensoare (lifturi de persoane si de marfa) si sisteme de parcare (lifturi hidraulice parcare, sisteme de transport autovehicule lateral sau pe inaltime).
Detalii suplimentare
Punem accent pe relatia noastra cu clientii pentru a oferi servicii de calitate superioara, adaptand fiecare produs pentru a indeplini cerintele dumneavoastra specifice. Combinam expertiza tehnica de inalta calitate cu cele mai bune componente, flexibilitate si fiabilitate pentru a ne asigura ca produsul final pe care il primiti va indeplini sau chiar depasi asteptarile dumneavoastra initiale.
In cadrul Atlas Elevators avem ingineri care detin cunostinte vaste privind legislatia recenta, standardele industriale si codurile de practica aprobate. Acest lucru ne permite sa furnizam servicii de testare si inspectie pentru a completa si sustine serviciile deja existente pe amplasamentul dumneavoastra.
Va putem ajuta sa va asigurati ca lifturile de persoane si de marfuri din cladirile dumneavoastra sunt conforme cu legislatia, standardele si codurile de practica aprobate relevante. Astfel putem reduce la minimum aparitia unor defectiuni neprevazute ale ascensoarelor si putem minimiza costurile.
37 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 15:50