Aspirator Vertical cu Abur, Multifunctional

1.499 RON

Aspirator Vertical cu Abur, Multifunctional,

1.499 RON
Caracteristici
Aspiratoare Tip aspirare Umed Alta marca Nou
Descriere
Polti Vaporetto 3 Clean Blue. Pentru o casa de trei ori mai curata: aspira si igienizeaza cu abur toate tipurile de pardoseli si suprafete lavabile.
Polti Vaporetto 3 Clean revolutioneaza curatenia zilnica: de acum inainte veti putea utiliza un singur aparat pentru a curata printr-o singura trecere toate pardoselile. (aspira, spala cu abur, usuca, elimina germeni, bacterii si virusuri )
*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai raspandite microorganisme atesta faptul ca aparatele de curatat cu aburi Polti omoara si elimina pana la 99,99% din virusi, germeni si bacterii.
*In baza experimentelor si a datelor stiintifice, aburul produselor POLTI omoara si elimina pana la 99,99% din virusii, germenii si bacteriile care se afla in locuinta, inclusiv coronavirus (Covid-19)

Cu aparatul de curatat cu abur portabil, puteti sa igienizati complet toate pardoselile si suprafetele lavabile din casa: obiecte sanitare, ferestrem cuptoare, etc.

Aspirator cu abur: aspira, spala si igienizeaza cu abur
Curataor cu abur detasabil si portabil
Sistem de aspirare cyclonic
3 niveluri de reglare a aburului
3 lavete pentru pardoseli
11 accesorii pentru curatarea suprafetelor mici
Gata de utilizare in 30 de secunde

3 PRODUSE INTR-UNUL SINGUR
Aspirator vertical ciclonic, mop cu aburi si aparat de curatat cu abur portabil: Polti Vaporetto 3 Clean include 3 produse intr-unul singur. Spala si aspira pardoselile, igienizeaza cu abur suprafetele mici, pentru o eficienta maxima in curatarea intregii case.

ASPIRATOR VERTICAL CU ABUR: ASPIRA SI IGIENIZEAZA CU ABUR TOATE PARDOSELILE
Polti Vaporetto 3 Clean este aparatul ideal pentru curatarea intregii case printr-o singura trecere. Cautati o solutie castigatoare pentru a reduce la jumatate timpul de curatare a pardoselilor? Combinand functia de aspirare cu emisia de abur, puteti aspira praful si murdaria si sa igienizati toate pardoselile din casa printr-o singura trecere.

CURATATOR CU ABUR PORTABIL PENTRU IGIENIZAREA TUTUROR SUPRAFETELOR DIN CASA
Curatatorul cu abur portabil va permite sa igienizati multiple suprafete: cu ajutorul celor 11 accesorii incluse, puteti curata robinete, rosturi, cuptoare, pahare, oglinzi, canapele, obiecte tapitate.

PUTERNIC SI EFICIENT: CU ASPIRARE CICLONICA
Vaporetto 3 Clean curata eficient toate pardoselile din casa: de la parchet pana la gresie. Utilizat in modul aspirator, permite aspirarea eficienta a prafului si a murdariei, folosind tehnologia ciclonica.

ELIMINA 99,9% DINTRE GERMENI SI BACTERII*
Curatenia cu abur permite igienizarea in profunzime a suprafetelor, intr-un mod simplu si ecologic, fara a utiliza detergenti poluanti si costisitori. Este aparatul 3 in 1 care elimina pana la 99,9% dintre germenii si bacteriile* de pe pardoselile din casa pentru o curatenie eficienta si sanatoasa.

REGLEAZA ABURUL POTRIVIT PENTRU FIECARE SUPRAFATA
Cele 3 niveluri de reglare a aburului permit curatarea eficienta a fiecarui tip de suprafata, indepartand murdaria rezistenta si protejand suprafetele delicate, cum ar fi: lemnul si parchetul.

GEAMURILE SI OBIECTELE DIN STICLA VOR STRALUCI DE CURATENIE
Cu Vaporetto 3 Clean Blue, este posibil sa curatati geamurile si obiectele din sticla! Emiteti abur pe suprafete pentru a disloca murdaria si grasimea si apoi conectati accesoriul pentru curatarea geamurilor si pentru indepartarea murdariei si a reziduurilor.

IDEAL PENTRU CURATENIA LAST MINUTE
Este gata de utilizare in cateva secunde. Incalzirea rapida va permite sa emiteti abur dupa doar 30 de secunde de la pornire. Rezervorul de apa detasabil permite alimentarea rapida cu apa de la robinet.

DEPOZITARE SIMPLA SI RAPIDA
Dupa terminarea lucrului, se poate depozita rapid si simplu. Cu ajutorul tehnologiei fara sac cyclonice, se poate indeparta rapid recipientul de colectare a murdariei. Sistemul vertical de parcare permite depozitarea chiar si in spatii reduse. Lavetele sunt lavabile in masina de spalat pana la 40°.

Accesorii in Dotare:

3 Lavete pentru pardoseli
Laveta din microfibra indeparteaza si strange murdaria dislocata de abur

2 lavete cu elastic
Laveta din burete moale montat pe accesoriul special permite colectarea murdariei dislocate de abur

Tub flexibil pentru abur
Tubul de 1.2 m aplicat la curatatorul cu abur portabil, mares raza de lucru. Poate fi utilizat impreuna cu toate accesoriile, marind flexibilitatea utilizarii produsului pentru a ajunge si in spatiile mai greu accesibile

Lance abur
Cu ajutorul lancei, putem concentra jetul de abur pentru o curatenie mai incisiva

Accesoriu pentru curatarea geamurilor
Se ataseaza la accesoriul pentru tapiterie pentru curatarea geamurilor, oglinzilor si a obiectelor din sticla

Periuta din alama
Pentru curatarea murdariei celei mai rezistente

3 periute din nylon
Periutele cu peri din nylon permit curatarea eficienta a suprafetelor mici

Accesoriu pentru rosturi
Este indicat pentru eliminar
Vezi mai multe detalii si cumpara
82 vizualizari Bucuresti 11 Sep, 14:25