Aspirator Tip Robot Robocleaner Karcher RC 3

3.065 RON

Aspirator Tip Robot Robocleaner Karcher RC 3

3.065 RON
Caracteristici
Aspiratoare Tip aspirare Uscat Karcher Nou
Descriere
este un robot inteligent de aspirare prevazut cu sistem de navigatei cu camera laser si cu ajutorul caruia utilizatorul are un control facil la aplicatie.
- Aspiratorul tip robot realizeaza o harta de curatenie a imprejurimilor din cadrul unei locuinte si curata intr-un mod eficient si automat in orice moment.
- Este foarte usor de manevrat datorita aplicatiei care poate fi instalata pe smartphone sau tableta si astfel puteti urmari progresul actului de curatenie disponibil pe harta de curatenie creata.
- Aspiratorul este dotat cu un sistem foarte eficient de perie dubla care permite curatare temeinica.
- De asemeni, acest aspirator poate colecta o cantitate mare de murdarie cu ajutorul combinatiei intre peria spirala mare si peria de podea care este prevazuta cu lame de cauciuc, ulterior murdaria este transportata in recipientul detasabil special conceput pentru deseuri.
- Modelul RC 3 detine si o caracteristica inteligenta precum senzorii inovatori infrarosii cat si senzorii de cadere care ajuta foarte mult aspiratorul sa nu cada pe scari si sa evite coliziunea cu alte obiecte din cadrul incaperii prin simpla franare inainte de a ajunge la acestea si evitandu-le fara nici un efort.
- In afara de modul de curatare automata, aspiratorul Robocleaner de la Karcher detine si functia spot cu ajutorul careia se poate curata intens o anumita zona selectata.
- Poate fi utilizat pe podeaua de lemn, gresie, mocheta, covoare mici cat si pe suprafete de podea dure sau obisnuite.
- Este un produs inteligent care face singur curat iar detinatorul aspiratorului poate face diverse activitati in acest timp.
- La o incarcare completa a aspiratorului la statia de incarcare, acesta realizeaza o durata de curatare de 90-120 minute.
- Aspiratorul tip robot poate curata o suprafata de pana la 160 m²/h.
- RC 3 se deplaseaza in mod automat la statia de incarcare in momentul in care bateria este goala.
- In momentul in care RC 3 este incarcat, aspiratorul poate continua curatenia din locul in care a curatat ultima data.
- Greutatea Robocleaner este de 3.6 kg iar a statiei de incarcare este de 0.2 kg.
Vezi mai multe detalii si cumpara
46 vizualizari Iasi, Iasi, 14 May, 15:05