1.160 Lei

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6

Vezi pagina: Tools.Store.ro
  • Aspiratoare
  • Tip aspirare Umed
  • Karcher
  • Nou

Descriere anunt

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6

Va ajuta sa curatati pardoselile dar va ofera si un climat placut in camera.

- Are un motor foarte eficient din punct de vedere energetic si este la fel de puternic ca un aspirator de 1400 W dar are un consum redus de energie.

- Motorul are o putere maxima de 650 W, un volum al rezervorului de apa de 2 l si are un nivel redus de zgomot de 66 DB(A).

- Este recomandat pentru o raza de lucru de 10.2 metri.

- Dispune de un filtru inovator de apa care poate filtra pana la 99.5 din praful din aer si este recomandata pentru persoanele alergice.

- Filtrul este prevazut cu o garnitura speciala destinata pentru protectia impotriva bacteriilor cat si a polenului.

- Cu acest aspirator cu filtrare prin apa aveti parte de prospetime de fiecare data cand il folositi.

- Comparativ cu un aspirator conventional dotat cu punga de filtru, noul aspirator cu filtrare prin apa se bazeaza doar pe puterea naturala a apei care se roteste la viteza mare in interiorul filtrului.

- Aspiratorul Karcher DS 6 transporta mizeria aspirata prin apa rotativa si filtreaza iar ulterior este filtrata in mod fiabil din aer si apoi este legata in apa.

- Rezervorul de apa este prevazut cu un indicator care mentioneaza nivelul de umplere cu apa.

- Acest recipient de apa este foarte usor de utilizat iar in partea superioara aveti acces la filtru care poate fi curatat foarte usor si rapid dupa fiecare utilizare.

- Aspiratorul dispune de un spatiu special conceput pentru depozitarea duzei pentru canapele si fotolii cat si a duzei destinata pentru colturi.

- Duza de podea poate fi folosita pentru aspirarea particulelor uscate sau umede datorita prezentei pe acesata duza a lamelei cauciucate.

- Furtunul de aspirare are lungimea de 2.1 m, are un diametru de 35 mm, acesta este foarte flexibil si rezistent la rupere.

- Cablul de alimentare se roteste automat prin actionarea unui buton.

- Solutia antispumare de la Karcher este recomandata pentru o utilizare eficienta si previne cresterea volumului de apa din recipient in momentul utilizarii.

- Aspiratorul DS 6 este dotat cu un suport destinat pentru accesorii pentru o depozitare mult mai facila.

- Aspiratorul are greutatea de 7.5 kg.