Artist - Salon pentru evenimente

Artist - Salon pentru evenimente

Caracteristici
Saloane evenimente
Descriere
Nunta in aer liber poate fi o experienta de neuitat, iar noi ne ocupam ca acest lucru sa fie o certitudine. Va propunem sa va petreceti cel mai important eveniment din viata intr-un cadrul de vis, in mijlocul naturii, in cele mai bune conditii.
Detalii suplimentare
Echipa “Artist, Salon pentru Evenimente” are o experienta indelungata in domeniul organizarii de evenimente si are un palmares de zeci de nunti reusite organizate la cortul nostru din zona padurii Baneasa.
Cuplurile care apeleaza la noi pot face atat ceremonia, cat si petrecerea de nunta in gradina noastra. Si sunt numerosi cei care aleg cadrul natural pentru a petrece alaturi de cei dragi momente de neuitat. Nu mai vorbim de fotografiile minunate cu care raman si care sunt posibile doar datorita luminii naturale.
Salonul poate fi amenajat pentru orice numar de invitati, confortul lor fiind preocuparea noastra permanenta. Interiorul este spatios, fara coloane, drapat in culori deschise, adaptabil oricarui scenariu de decor. Se pot folosi sfesnice inalte, lumini architecturale, aranjamente florale deosebite pentru a crea atmosfera dorita de fiecare cuplu.
Ambianta din exterior este formata din gazon, plante ornamentale, lumini, vase cu lumanari, torte si faclii, covorul festiv, mesele de cocktail si zona lounge.
Va asteptam la o vizionare si o cafea sa povestim despre planurile voastre pentru cel mai frumos eveniment!
231 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00