ArioDante - Scoala de Arta, Bucuresti

ArioDante - Scoala de Arta, Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Am reunit aici tineri artisti, specializati, absolventi ai UNMB si UNArte, care formeaza o echipa dinamica, pasionata si creativa, astfel incat procesul de invatare si asimilare a informatiilor sa fie placut si eficient.
Detalii suplimentare
Cursuri pian
Denumit si "instrumentul orchestra", pianul dispune de o paleta larga de expresie, sonoritati si o bogatie a timbrului fara precedent. Studiul acestui instrument incepe, de obicei, de la varsta de 5 ani.
Cursuri chitara
Ca si pianul, chitara este un instrument temperat care, de la primele ciupituri ale corzilor, produce sunete armonioase, menite sa incante auzul.
Cursuri canto
Vocea este "instrumentul" ce sta la indemana oricarui doreste sa-si puna in valoare calitatile vocale native. Cursurile de canto dezvolta auzul muzical, simtul ritmic, expresivitatea timbrala si ambitusul vocal.
Cursuri vioara
In comparatie cu celelalte instrumente cu coarde si arcus, vioara este cea mai mica, dar este capabila sa emita cele mai inalte sunete. Numarandu-se printre cele mai complexe instrumente netemperate, ea dezvolta un auz fin si foarte bun.
Cursuri pictura
Spre deosebire de muzica, care incanta simtul auditiv, pictura, ca ramura a artelor plastice, incanta simtul vizual, permitand celui care priveste sa isi creeze in propria imaginatie o interpretare a tabloului pe care il are in fata.
Cursuri flaut
Flautul este un instrument de suflat care se evidentiaza prin dulceata sunetului sau, a elegantei si a frumusetii muzicii produse cu ajutorul lui.
Cursuri tobe
Cu totii am observat ca "motorul sau inima " unei trupe este tobosarul. Ocupa un loc important intr-o trupa, se face foarte usor remarcat, iar datoria lui este de a mentine echilibrul trupei.
Workshop
Avand in vedere ca primii pasi in muzica sunt cei mai importanti, deoarece pun bazele in studiul instrumentelor, ArioDante pune la dispozitia dumneavoastra doua tipuri de workshop-uri: teoria muzicii si istoria muzicii.
Impro - Jazz
Studiul muzicii de jazz cultiva increderea in sine, sprijina creativitatea, spontaneitatea si imbunatateste abilitatile de comunicare, dezvolta imaginatia si ne invata cum sa lucram in echipa.
12 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:40