ARDEZIE, MULTICOLOR KUND, PLACAJ

1 / 2

ARDEZIE, MULTICOLOR KUND, PLACAJ,

Caracteristici
Alte materiale de constructii
Descriere
60X30, 1.2, NATURAL. 102.56 lei / MP
Pret fara TVA

Cod: 19066

Tip Ardezie

Finisaj Natural

Unitate de Masura MP

Tip Produs Placaj

Dimensiune 60x30

Grosime 1,2 cm

Culoare Material Exotic

Tip Material Multicolor kund

PRODUS

Ardezia este o roca de origine sedimentara, formata din gresie argiloasa sau argila cu granule fine, intarita din cauza presiunii. Ardezia poate contine cantitati variabile de cuart sau feldspat. Aceasta se prezinta sub forma de foi, de obicei intr-o culoare opac albastru inchis, care se pot desface usor in placi subtiri.

PARTICULARITATILE PRODUSULUI

Ardezia Multicolor Kund provine din carierele de roca din India. Acest tip de ardezie provine dintr-o serie ce include nuante de negru, rosu, purpuriu si verde.

APLICATII POSIBILE

Ardezia se utilizeaza local la acoperirea caselor, la confectionarea unor placi izolante sau ca dale pentru pardoseli.

INTRETINERE SI CURATARE

Pentru intretinerea pietrelor naturale, foloseste produse profesionale de curatat destinate special materialului in cauza. In lipsa acestor produse, foloseste doar apa calda. De asemenea, este recomandat sa utilizezi intotdeauna o laveta moale.

STONA

La Stona, preturile convenabile vin la pachet alaturi de calitate si functionalitate, pentru ca ne dorim sa aducem piatra naturala in casele tuturor romanilor. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie consultanta telefonica de specialitate, livrare rapida si o gama variata din care poti alege.
Vezi mai multe detalii si cumpara
105 vizualizari Bucuresti 10 Sep, 15:50