8 Lei

Arbusti fructiferi Zmeur POLKA

Vezi pagina: 4Garden.ro
  • Plante, flori, copaci
Aiud, 14 nov, 12:05

Descriere anunt

Arbusti fructiferi Zmeur POLKA

Zmeur POLKA

Este un soi nou de zmeur, de origine Poloneza , cu rezistenta ridicata la inghet si destul de rezistent la boli. Produce fructe pe lemn de un an, de aceea necesita taierea de la baza a tuturor drajonilor toamna dupa ultima recoltare. Drajonii au o crestere rapida si sunt de densitate medie. Are crestere vigurosa cu lastari de lungime 1,5 - 1,8 m, cu tulpina rigida, puternica si groasa. Plantele, au nevoie de sustinere datorita incarcaturii mari de fructe. Productii ridicate se realizeaza pe soluri bogate, bine drenate, cu expozitie insorita si cu apa suficienta, mai ales in perioada infloritului.

Fructul este de dimesiuni mari, cu greutate medie de 7 grame. Are forma conica, usor alungita, este de culoare rosu aprins, cu luciu deosebit si aspect comercial foarte atragator. Are o aroma speciala, gust dulce excelent. Este ferm rezistent la manipulare si transport.

Recoltarea incepe la mijlocul lunii iulie, cu un varf de productie la mjlocul lunii august si continua sa produca pana in octombrie - noiembrie la venirea inghetului.

Are un randament deosebit de ridicat cu o productie de peste 2,5 kg/planta.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!