Aqua Sport - Club sportiv inot

Aqua Sport - Club sportiv inot

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive inot initiere, performanta, agrement
Descriere
Scoala de inot AQUA SPORT desfasoara cursuri de initiere si perfectionare ata pentru copii cat si pentru adulti
Clubul Aqua Sport a luat nastere in anul 2010, fiind un proiect ambitios, ce avea ca scop seriozitatea si garantia unei experiente placute pentru toti vizitatorii.
Detalii suplimentare
Pe masura ce anii au trecut, am reusit sa ne mentinem o baza de clienti fideli carora li se alatura noi membri in fiecare zi. Astfel, extinderea clubului a fost inevitabila, desfasurandu-si activitatea in patru locatii din capitala.
Odata cu extinderea clubului, nevoia crearii unei grupe de performanta s-a transformat brusc dintr-o dorinta intr-o necesitate, plecand de la ambitia de a oferi tinerelor talente o sansa de a se afirma. Asadar, in anul 2013 a fost introdusa, in mod oficial, Grupa de Performanta Aqua Sport, care, in doar cativa ani a reusit sa se dezvolte enorm, crescand de la un grup de 10 membri pana la peste 300 de copii in anul curent. De-a lungul timpului, grupa de performanta a reusit sa adune sute de medalii la gatul campionilor nostri, castigate la diverse concursuri locale, nationale si internationale.
Acesti copii sunt viitorii campioni ai Romaniei la natatie! Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.
Pentru a mai modifica cu cateva grade modul in care intra mana in apa, pentru a mai reusi sa sara cu 3 centimetri in plus la start. Cand sari in apa si esti singur, nu esti sigur de reusita. Simti frica si infrangerea ti se pare inevitabila. Insa cand stii ca ai in spate un antrenor care te sustine si inca 50 de parinti care te aplauda, te incurajeaza si iti striga numele sperand ca tu vei fi castigatorul, incepi sa prinzi aripi. Si parca, dintr-o data, inotul pare mai usor. Iar cand ajungi la capat si toata lumea te aplauda, stii ca esti un invingator pentru ca ai reusit ceea ce e esential in sport: sa fii mai bun decat acum un an, decat acum o luna, decat acum o zi.
1.226 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:10